JENOT 100 EC

New
Sale

JENOT 100 EC

617 lei /ambalaj
615 lei /ambalaj
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Descriere

JENOT 100 EC

Erbicid graminicid sistemic, selectiv pentru combaterea în postemergență a buruienilor monocotiledonate anuale și perene din culturile de rapiţă, sfeclă de zahăr

Conţinut în substanţă activă: 100 g/l quizalofop-P-etil
Formulare: Emulsie concentrate, EC

Proprietăți fizico-chimice: Jenot 100 EC conţine quizalofop-P-etil, se prezintă sub formă de concentrat emulsionabil, de culoare gălbuie, cu miros caracteristic.

Mod de acțiune: Jenot 100 EC este un erbicid selectiv cu acţiune sistemică, foarte rapid absorbit de frunze şi translocat în plantă în ambele sensuri prin xilem şi floem. Se acumulează în mugurii subterani distrugând ţesuturile meristematice ale buruienilor. Acţiunea produsului asupra buruienilor se manifestă prin îngălbenirea și uscarea frunzelor și este vizibilă după aproximativ 7 zile de la aplicare. Combaterea buruienilor are loc după aproximativ 2-3 săptămâni, în funcţie de condiţiile meteorologice.

Mod de utilizare:
Jenot 100 EC se aplică post-emergent pentru controlul buruienilor monocotiledonate anuale și perene, în culturile și la dozele autorizate din tabelul de mai jos.
Se recomandă aplicarea graminicidului când plantele de cultură sunt în primele stadii de dezvoltare, înainte de acoperirea completă a rândurilor.

Produsul este omologat în Republica Moldova conform tabelului de mai jos:

Volumul de apă: 200 – 400 L/ha
Numărul maxim de tratamente pe an: 1

Caracteristici
Specificații principale
Producator
Ambalaj
1 L